Varme, velvære og sund fornuft

Lad boligen få vejret med ventilatorer med varmegenvinding

Nu undgår du nemt, at fugt er årsag til gener som mug, svamp og råd. Med ordentlig ventilation sikrer du et godt indeklima, hvilket er væsentligt i forhold til trivsel, da manglende luft kan føre til både træthed og hovedpine. Ved hjælp af en Thermex ventilator med varmegenvinding nedsætter du energiforbruget og forbedrer indeklimaet, da du ved hjælp af en ventilator med varmegenvinding suger varm luft ud fra ét lokale og overfører energien til den friske udeluft via en varmeveksler. På den måde tilføres opvarmet frisk luft til det lokale, hvor ventilatoren er installeret.

Hvorfor ikke bare bruge en konventionel ventilator?


En normal ventilator kan kun suge luften ud af huset, og det har ulemper i forhold til både ældre og nyere boliger. I ældre, utætte boliger kommer der luft ind gennem utætheder, og så skal du skrue op for temperaturen for at holde varmen. I nyere boliger er ulempen, at en almindelig ventilator ender med at ”tømme” huset for luft og til sidst ophører med at virke. Med Blue Install får du til gengæld en løsning, der kan bruges under alle slags forhold. Vi tilbyder to forskellige modeller decentrale ventilatorer med varmegenvinding. På den måde opnår du også balanceret ventilation i din bolig – og vel at mærke med et mærkbart lavere energiforbrug end med en almindelig ventilator, som kun suger luft ud. De umiddelbare fordele er bl.a.:  • Lavere strømforbrug


  • Lavere lydniveau


  • Genvindingseffekt af varme op til 93 % 


Lad derfor Blue Install hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dig – så er du allerede i gang med at optimere både dit energi- og varmeforbrug samt indeklima.