Lysstyring giver størst besparelser på arbejdspladser

Trådløse løsninger kan give jer en besparelse på op til 35 %

Virksomheder, kontorer og institutioner, fx skoler, er de steder, hvor der kan opnås de største besparelser ved at installere lysstyring. Skal man overholde de nye energirammer for den maksimale effekt pr. m2, viser flere målinger, at netop lysstyring kan være en mere fordelagtig og overkommelig løsning end eksempelvis ekstra isolering. Så selvom lysstyring koster nogle penge, er det en oplagt mulighed for at reducere elregningen, og en af de rigtig effektive metoder er inddeling af belysningen i zoner, fx i klasseværelser og på gangarealer. 

Trådløse løsninger er elegante til glasvægge, som bliver stadig mere populære i indretningen for at udnytte dagslyset og skabe bedre arbejdsklima. Det kunne også være flytbare vægge til fleksibel kontorindretning. Fleksibiliteten er enorm. 

Skal din virksomhed eller skole i gang med at renovere? Trådløse løsninger kan give jer en besparelse på op til 35 %. Besparelsen opnås ved at undgå fræsning, kabeltræk og malerarbejde, når du skal etablere lysstyring i forbindelse med renoveringen.

I kan også få eftermonteret lysstyring. Vi kan hjælpe jer med at montere trådløse løsninger uden større istandsættelser eller byggerod.