RÅDGIVENDE INSTALLATØR

FIND DIN VIRKSOMHEDS GRØNNE GULD

Er din virksomheds bygninger opført før 1990, er der sandsynligvis en række installationer, som bruger unødigt meget energi. Du kan skåne både klimaet og dine energiomkostninger ved at udskifte dem, til moderne installationer. Vi kalder det for GRØNT GULD.

FIND DIT HJEMS GRØNNE GULD

Er din bolig fra før 1990, er der sandsynligvis en række installationer, som bruger unødigt meget energi. Du kan skåne både klimaet og dine energiomkostninger ved at udskifte dem, til moderne installationer. Vi kalder det for GRØNT GULD.

u

Anvender du lysstofrør, glødepærer eller halogenspots?

så kan du med fordel udskifte til LED pærer, som har et meget lavere energiforbrug. Så skåner du klimaet, og en lavere el-regning. Du kan med fordel kombinere LED pærer med sensorer, så lyset tænder og slukker automatisk i f.eks. din entre, eller andre steder, hvor du typisk glemmer at slukke for lyset.

u

Har du endnu ikke fået solceller?

Det er fortsat en god forretning at producere sin egen strøm med solceller. Og du kan anvende håndværkerfradraget til solceller, og derved få fradrag for op til 12.500 kr pr voksen i din husstand.

u

Har du et gammelt oliefyr?

Skift dit gamle oliefyr ud med en varmepumpe, og reducer dit energiforbrug til det halve. Du kan anvende håndværkerfradraget til solceller, og derved få fradrag for op til 12.500 kr pr voksen i din husstand. 

u

Træk installatøren fra i skat

Vær opmærksom på, at du kan anvende håndværkerfradraget til opgaver indenfor:

– Installation, reparation og  andre EL-opgaver  

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88