Gør dit hjem mere sikkert med nogle af markedets mest moderne, trådløse alarmer

Blue Install tilbyder dig nu en helt ny generation af trådløse alarmer fra Ajax.

Med systemet får du en brugervenlig og smukt designet løsning (Serien fåes i hvid eller sort), som passer på dit hjem og samtidig er tilgængelig uanset, hvor du er henne, da alarmerne kan styres via en app på din smartphone eller tablet.

Med Ajax Security-hubbens trådløse teknologi kan du enkelt og sikkert overvåge de trådløse enheder fra en afstand på helt op til 2.000 meter (fri sigt) fra Security-hubben. 

Alarmsystemet vil sende alarmer direkte til din smartphone og/eller til en kontrolcentral (tilkøbsydelse). Det minimalistiske design er desuden så diskret, at det passer ind i ethvert hjem.

Ajax tilbyder en komplet pakke med tyverialarm, videoovervågning, røgalarm og fugtalarm samt en relækontakt, som via fjernbetjening tænder og slukker for dine husholdningsmaskiner og viser energiforbruget via en mobil-app. 

 

Danmark er i top, når det gælder indbrud

På trods af, at antallet af indbrud er faldende i Danmark, så ser det stadig skidt ud i forhold til de fleste af vores europæiske naboer.

Ifølge Det Kriminalpræventive Råd er der især tre faktorer, der er skyld i den uheldige statistik: 

  1. Lav opklaringsprocent. Kun i seks ud af 100 indbrudssager lykkes det for politiet at fange og sigte gerningsmanden, og risikoen for at blive straffet for sin ugerning er dermed lille. Til sammenligning er opklaringsprocenten i Tyskland dobbelt så stor.
  2. Høj befolkningstæthed i de ramte områder betyder, at tyve kan gå fra hus til hus og stjæle værdier relativt hurtigt.
  3. Vores boligform med parcelhuse med afstand til naboer, oftest omkranset af hæk, man kan søge ly bag, og med døre og vinduer på flere sider, hvorfra det er muligt at trænge ind.

Hvad kan du selv gøre?

Ud over at investere i et moderne alarmsystem kan du ifølge Det Kriminalpræventive Råd sikre dit hjem ved at investere i døre og vinduer med skalsikring samt at kigge på belysningen og aftale med naboerne, at alle holder øje med hinandens boliger.