Giv kunderne en varm velkomst med et lufttæppe

– og sig farvel til træk, forurening samt støv, snavs og insekter udefra

Byd velkommen i butikken med en behagelig brise


Et lufttæppe er en behagelig og imødekommende oplevelse for kunder, som mødes af varm luft det øjeblik, de træder indenfor i din forretning. Det betyder også, at du kan have en åben dør uanset temperaturen udenfor. Med løsningen fra Thermex skaber du en konstant strøm af luft nedover hele døråbningen og forhindrer derved, at indeluft og udeluft blandes. Med andre ord skabes en usynlig barriere mellem inde- og udemiljøet. 


Lufttæppet er en populær løsning i fx store butikker, hvor døren ofte går op – og hvor der dermed er risiko for både at få kold luft ind og varm luft ud af lokalet. Samtidig er den
en energibesparende installation, der kan nedsætte dit energiforbrug med op til 70 %, da den forhindrer varmetab eller tab af nedkølet luft, hvis du har aircondition i din forretning.Blue Install tilbyder tre forskellige løsninger, som hver har deres fordele. Det afhænger bl.a. af, hvor mange indgange der er til forretningen, og hvorvidt du har selvåbnende døre eller manuelt betjente døre. Lad derfor Blue Install hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dig – så er du allerede i gang med at optimere både dit energiforbrug, indeklima og den generelle kundeoplevelse i din forretning.