Det intelligente hjem er ikke en stor mundfuld

Du kan sagtens renovere dine eksisterende installationer.

Fx med en løsning som IHC Wireless. Systemets komponenter kommunikerer trådløst med hinanden, så der er ingen ledning, der skal fræses ind i væggen. Det er en stor fordel og meget tidsbesparende.

For nogle er et intelligent hjem en helt enkelt løsning med LED-pærer, der kommunikerer direkte via en app, så farve og lysstyrke kan reguleres med mobilen. For andre skal hele hjemmet tale sammen.

Persienner, markiser, lys, varme og aircondition. Det hele kan i dag styres automatisk. Fra du står op, til du går i seng. Når du vågner, kan persiennerne rulles op fra sengen med et enkelt klik på mobilen. Radioen i køkkenet kan tændes på samme måde. Temperaturen i badeværelset er indstillet, så det er opvarmet og klart til dig om morgenen.

Inden du tager afsted fra hjemmet slukkes alle elektriske apparater på en enkelt knap. Systemet kan også imitere din rytme, fx tænde og slukke lys og lyd i forskellige rum, og på den måde forebygge indbrud.

I løbet af dagen er markiserne indstillet til automatisk at indstille sig efter solen. Varmen slås fra, når der luftes ud. Alt lys i hjemmet kan indstilles efter stemning og aktivitet, og det hele kan naturligvis slukkes med et klik. Når du er ude, sænkes varmen automatisk, og når du kommer hjem, er det hele opvarmet til din ankomst. Om natten, når du sover, sænkes temperaturen i hjemmet automatisk.

Et intelligent hjem er en fuldstændig individuel, intuitiv og ikke mindst nem løsning. Teknologien bruges blandt andet til at nudge, det vil sige at skubbe folks adfærd i den rigtige retning til fx at spare på energien.

Skal vi hjælpe dig med rådgivning og løsninger til et mere intelligent hjem?