Derfor skal du investere i lysstyring

Hvad skal jeg med trådløs lysstyring, tænker du måske? Motivet er komfort.

Trådløs lysstyring betyder mere komfort i hverdagen. Lysstyring kan, udover en energibesparelse, skabe den rette stemning for hele familien i hele boligen til underholdning, fest, gæster, afslapning eller en god bog. Med trådløse sensorer og tryk kan du kombinere lyset fra fx væglamper, indbygningsspots og LED til en perfekt atmosfære tilpasset familiens behov.

Hvis der er meget naturligt lys, nedjusteres lysstyrken, og der er ingen risiko, ved at dine børn glemmer at slukke lyset, da alt ordnes med et tryk. Derfor bruges der heller ikke unødvendig energi på at oplyse rum, der ikke er i brug. Du kan også få en løsning, der automatisk slukker alt lys i boligen på én gang og slår alarmen til, når du forlader hjemmet eller går i seng.

Skal du i gang med at renovere dit hus? Trådløse løsninger kan give dig en besparelse på op til 35 %. Besparelsen opnås ved at undgå fræsning, kabeltræk og malerarbejde, når du skal etablere lysstyring i forbindelse med renoveringen.

Du kan også få eftermonteret lysstyring. Vi kan hjælpe dig med at montere trådløse løsninger uden større istandsættelser eller byggerod.