Garant i Hørsholm fandt 18.000,- mellem tæpperne

Nye energivenlige LED-loftslamper gav Garant-butikken i Hørsholm en årlig besparelse på 18.000 kr.

Et moderne bibliotek er selvfølgelig også et miljøvenligt bibliotek med en grøn profil og et mærkbart reduceret energiforbrug.

Et moderne bibliotek handler om meget mere end bogreoler og bøger, der skal ekspederes. Så på Herning Bibliotek tænkte de sig ekstra godt om, da der skulle investeres i et nyt belysningsanlæg. Det oprindelige budget lå på 1,6 millioner kr., men med hjælp fra Blue Install faldt valget på en løsning med en øget investering på 500.000 kr.

Det var en god idé, da biblioteket på den måde har fået en løsning, der nedsætter det årlige energiforbrug med 50.000 kWh i forhold til et traditionelt belysningsanlæg. Ved hjælp af nye linje-armaturer på hele 790 meter samt 155 stk. nye LED-pendler er der skabt en løsning, som er helt i tråd med bibliotekets moderne designudtryk.

Den forholdsvist beskedne investering vil hvert år spare mærkbart på energiforbruget, men det er samtidig også en del af filosofien bag det nye bibliotek. Alt er nærmest automatiseret, hvilket tydeligt ses ved boghåndteringen, som foregår med robot og rullebånd. Automatiseringen ses også ved linje-armaturerne, som er lysdæmpede, så de kun giver lys på gangene, når der færdes besøgende.

Garant Hørsholms resultater:

* Det kan kræve en betydelig investering at opnå den oplyste besparelse. Eksemplet er konkret, men indeholder tilnærmede værdier.

Har din virksomhed skjulte værdier, vi skal tale om?

Ved du, hvor I kan finde skjulte værdier i din virksomhed? Kom i gang med at finde skjulte værdier med det samme. Få din lokale rådgivende elinstallatør til at lave et energieftersyn af din virksomhed. Hvis der er skjulte værdier, så finder vi dem.

Din lokale elinstallatør kan tilbyde rådgivning og løsninger, der når hele vejen rundt om jeres virksomhed. For eksempel ny LED-belysning, intelligent varme- og lysstyring, bevægelssensorer, varmepumper m.fl. Vi har samlet ydelserne ét sted, så det er nemt, og så vi kan tilbyde gode, gedigne løsninger, der skaber værdi for jeres forretning.

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88