RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Lys er vigtigt for din trivsel
Lad lyset sejre i de mørke vintermåneder, og spar samtidigt penge med smarte LED-lyskilder.

Vi mennesker opholder os 80-90 % af tiden inden døre – derfor er folks valg af lysinstallationer og lyskilder ikke helt uvæsentlige. Lyset spiller nemlig en helt essentiel rolle, når det gælder menneskers trivsel og helbred. Det påvirker også vores produktivitet, hvad enten det er i hjemme i køkkenet, i skolen eller på vores arbejde. 

Når vi nu insisterer på at bruge næsten hele livet inden døre, så bør vi også have ordentligt lys. Det skal både kunne være energivenligt, og samtidig kunne sikre den hyggelige stemning hjemme i stuen eller bidrage til et godt arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer. Blue Installs rådgivende installatører ved, hvor meget optimal og energieffektiv belysning betyder for folk. Ønsker du heller ikke at gå på kompromis med dit lys? Så kontakt din lokale installatør. De kan bl.a. hjælpe dig med at rådgive og installere …

  • LED-lyskilder, som er særligt attraktive pga. den energibesparelse, som de kan levere. LED-lyskilder er fremtiden og bliver i stigende grad taget i brug i folks privatbolig og i virksomheder, da det er en nem og effektiv måde at opnå energibesparelser på. LED-lyskilder leverer samtidig et flot lys.
  • Dynamisk lys, som imiterer dagslysets varierende nuancer. Dagslys er vigtigt for os mennesker, men eftersom vi opholder meget af vores tid indendøre, kan dynamisk lys hjælpe os. Dynamisk lys er kunstbelysning, der imiterer dagslysets skiftende nuancer og tager samtidig højde for indfald af dagslys udefra. Dynamisk lys og lysstyring hjælper os mennesker med at holde vores døgncyklus i balance og dermed sikre vores trivsel – både sommer og vinter.
  • Intelligente lyskilder med bevægelsessensorer, som kan hjælpe med at reducere elregningen, da lyset slukker af sig selv. Samtidig, kan man også få lyskilder, hvor du selv kan skabe en særlig stemning ved at kontrollere dit lys, hvad enten det er hjemme i stuen eller i virksomheden. 

Blue Installs rådgivende installatører er eksperter i rådgivning og installering af løsninger, som sikrer, at belysningen og styringen af folks lyskilder både giver et optimalt lys og samtidig er energivenligt. Du kan læse mere om, hvordan de har hjulpet …  

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88