RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Happydays.
Et rejsebureau med 45 medarbejdere. Kontorlokalerne ligger på 1. sal med udsigt til Kattegat og er bemandet syv dage om ugen.

Her er alt hvad et moderne kontor skal bruge: Lamper, computere, kopimaskiner og masser af stand-by-strøm. Nu er spørgsmålet, om virksomheden har mulighed for at sænke sit årlige elforbrug, der ligger på ca. 75.000 kWh.

BLUE INSTALL – rådgivende installatør:

“Happydays er lejere og skal derfor vende ændringer af faste installationer med udlejeren. Ellers har de frie hænder til at ener- gioptimere. Det mest oplagte hos dem er at sænke standby-for- bruget, skifte nogle af lyskilderne ud og generelt tænke gode energivaner ind i hverdagen, som fx at slukke lyset, kaffemaskinen mv. efter sig.” 

Udnævn en energiminister:

Virksomheder kan faktisk komme langt med gode vaner ved at udnævne en energiminister, der holder øje med installationerne og forbruget. Så er der også altid én, der lægger mærke til, hvis lyset brænder uden grund i mødelokalet eller toiletterne. Energiministeren kan også med fordel tage dialogen med elinstallatøren, fordi de ved, hvordan hverdagen ser ud i virksomheden. 

Hvad kan Happydays gøre?

– Bordlamper med halogen: Udskift til LED

– Computere, opladerstationer mv. der bruger standby-strøm: Lav en sluk-alt-knap, der er nem at komme til, når arbejdsdagen er forbi

– Loftslamper med dobbelttænding: Sluk den ene tænding i lamperne, når der ikke er brug for fuld belysning

– Halogenspots i blandt andet kantinen: Udskift til LED 

– Kopimaskiner mv.: Kobl alarmen sammen med kontorets maskiner, således at der slukkes automatisk, når alarmen slås til

Hvad kan Happydays spare?

– Potentiale: Minimum 10 procent årligt 

– Årlig besparelse: ca. 15.000 kr.* 

* Elpris på 2,00 kr. pr. kWh 

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88