RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Er din virksomhed tyverisikret?
Ifølge Danmarks Statistik er der indbrud i 100 virksomheder i Danmark hver dag.

Som erhvervsdrivende bliver du fra forsikringsselskaber mødt med nogle krav til din sikring mod tyveri og indbrud. Hvis du vælger ikke at sikre dig tilstrækkeligt, vil du derfor selv skulle dække nogle skader. Det kan blive dyrt.

Ved at vælge en forsikringsgodkendt løsning som alarmen PowerMaster 10, kan du på en nem og sikker måde beskytte din virksomhed effektivt mod indbrud. Hvis du allerede har et krav fra dit forsikringsselskab, kan vi hjælpe dig med at udvide eller tilpasse løsningen, så den passer til kravene fra dit forsikringsselskab.

PowerMaster 10 beskytter dig, dine medarbejdere og dine værdier

Overvejer du alarmsikring og beskyttelse, er PowerMaster 10 et trygt og sikkert valg, der er velegnet til mindre virksomheder, da systemet fungerer med op til 60 trådløse enheder, herunder 8 tastaturer, 8 håndsendere, 2 sirener og detektorer i 30 zoner. Alarmen er driftsikker og brugervenlig, nem at opsætte, og detektorerne har en batterilevetid ved normalt brug på op til 5 år.

PowerMaster 10 er et komplet alarmsystem til din virksomhed. Der er masser er mulighed for at tilpasse alarmsystemet, da det kan tilpasses lige netop dine behov.

PowerG trådløs teknologien leverer en overlegen rækkevidde, lang batterilevetid, og uovertruffen trådløs sikkerhed.

Din lokale installatør monterer alarmsystemet for dig. Det er din garanti for, at systemet bliver opsat korrekt. I forbindelse med installationen tester vi alarmen og forbindelsen til kontrolcentralen, og vi viser dig, hvor nemt det er at bruge systemet.

Som rådgivende installatør kan vi rådgive om og hjælpe dig med større tryghed og sikkerhed i hverdagen, uanset om du repræsenterer en skole med særlige sikkerhedsmæssige udfordringer, en helt almindelig detailbutik, der skal bruge en alarm til at beskytte varelagret eller en mindre virksomhed, der ønsker at forebygge tyveri og indbrud.

PowerMaster 10-alarmen og enhederne kommunikerer på den unikke PowerG-teknologi, som er en af de mest avancerede trådløse sikkerhedsteknologier tilgængelige i dag.

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88