RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Butler Loftet.
BUTLER LOFTET er en 1200 m2 stor tøjbutik i Aalborg hvor de 300 halogenspots ikke bare skal give lys i butikken - de skal også sælge varer.

På samme måde skal ventilationsanlægget skabe et behageligt indeklima for kunderne. Her skal energioptimering hænge sammen med salg og komfort, og den helt rigtige
løsning skal vælges for at nedbringe energiforbruget på
samlet set 150.000 kWh pr år.

Ejeren:

“Hver en sparet krone kan blive til mange, da vi har butikker over hele landet. Vi følger med på LED-området og er interesseret, når den rette løsning byder sig. Vi ved godt at belysningen i butikken er en stor post i det samlede forbrug, og det samme er ventilationsanlægget.” 

BLUE INSTALL – rådgivende installatør:

“De halogenspots der er installeret i butikken i dag, er både dyre, skal udskiftes ofte og vil efter halvdelen af deres levetid begynde at dø ud og lyse med et grønt skær. Den nye generation af LED, som er lige om hjørnet, vil være så effektive, at butikken kan lave interaktiv belysning, der følger kundestrømmen, og er styret af dagslyset. Her ligger en stor besparelse. Der vil også være en besparelse i at styre ventilationsanlægget i forbindelse med alarmsystemet, så der ikke sker unødig forbrug, når butikken er tom. Det koster alligevel 50kwh pr. dag at have ventilationsanlægget kørende.” 

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88