RÅDGIVENDE INSTALLATØR

8-tallet.
1000 METERS LYS. Flagskibet for dansk arkitektur, Bjarke Ingels Group, er med deres visionære bygning 8-tallet på Kalvebod Fælled, rykket denne fremtid adskillelige skridt nærmere.

8-TALLET har 61.000 m2 boliger og 10.000 m2 erhverv og er Danmarks største boligbyggeri op til i dag. Bygningen har kostet 92.000.000. De 476 boliger er placeret øverst og sydvendt mens erhverv og detail er placeret nederst og nordvendt. Bygningen stod færdig i 2010.

Fremtiden er LED-lys ifølge trendforskere, eksperter og ingeniører.

Vi har kendt til LED-belysning i mange år, hovedsageligt som små lyskæder på vores juletræer, men skrappe krav til vores elforbrug er med til at gøre de små lysende dioder langt mere aktuelle som lyskilder i vores dagligdag. Udviklingen er stadig i sin vår, men flere steder bliver LED taget i brug til stor fordel for både energiforbruget og de praktiske og æstetiske omstændigheder. 

Det er især LED-pærens robusthed, der gør den ideel at integrere i udendørs belysningsprojekter som det langs gangstien ved 8-tallet.

Lysende linjer.

8-tallet er bygget af visioner for en grønnere fremtid, hvor naturen tilgodeses og integreres i vores bymiljøer. Den kreativitet der gør disse bygninger mulige, er til dels født på baggrund af stigende krav til energioptimering. Kravene gør det oplagt at tænke energibesparende måder at gøre bygningsværker spektakulære på.

8-tallets stiforløb fra bund til top er skabt som et naturligt og trygt samlingspunkt for beboerne. Når skumringen holder sit indtog over Kalvebod Fælled, sørger et anlæg for at tænde 1,1 km lys langs stien. LED-belysningen er integreret i håndlisterne og ved trappearmaturet og lyser ikke kun folk sikkert på vej, det lyser også op i et harmonisk design, der er med til at understrege arkitekturens linjer.

– LED bruger op til 80 pct. mindre strøm end glødepæren. 

– LED har en meget lang levetid – nogle helt op til 30 år ved normalt brug. 

– Lysstyrken er 100 pct. i det øjeblik du tænder lyset. 

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88