RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Trådløs undervisning.
IT skal være problemfrit og en naturlig forlængelse af undervisningen på skoler og institutioner.

Slut med at bestille tid i skolens datalokale! Datalokaler med stationære computere linet op side om side i lange rækker, erstattes i disse år af bærbare PC’ere koblet på trådløst netværk. 
 
Trådløs teknologi er en fleksibel løsning til undervisning – uden dyre installationer. Elever og studerende modtager og afleverer let deres opgaver og skaffer hurtigt relevante data. Lærerne kommunikerer med eleverne, retter deres opgaver og giver feedback når som helst – for alle kan koble op, hvor som helst.

Teknologien skaber nye muligheder for mere motiverende, engageret undervisning og en tættere kontakt mellem lærere og elever udenfor den enkelte undervisningstime. Uanset hvor de unge befinder sig, kan de logge sig trådløst på nettet og udnytte faciliteterne fuldt ud.

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88