RÅDGIVENDE INSTALLATØR

IHC i hjemmet.
Med IHC i hjemmet opnår du større komfort og bedre sikkerhed ved tyveri, brand, gasudslip og vandlækager.

Velkomstlyset tænder udvalgte lamper, når du kommer hjem. “Sluk alt”-funktionen sikrer, at alt lys og udvalgte stikkontakter til fx kaffemaskinen slukkes med ét tryk, når du forlader hjemmet. Du sparer strøm og behøver ikke bruge tid til at kontrollere, om alt er slukket. Du kan også programmere lysscenarier til madlavning, rengøring, hygge, når du er på ferie osv.

IHC kan aktivere overfaldsalarmen fra alle rum i hjemmet, der sætter en lydgiver i gang og får lyset til at blinke. I tilfælde af røg aktiverer IHC en sirene og tænder lyset i huset.

IHC Control er langt mere fleksibel end en almindelig, traditionel el-installation, og du kan selv løbende tilpasse installationen til familiens behov. Sikkerheden opnår du ved de ekstra alarmløsninger, der indbygges i el-installationen. Komforten oplever du bl.a. ved intelligente løsninger, der letter din hverdag.

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88