RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Lys skaber bedre stemning og større købelyst
Belysningen i et butikscenter har stor betydning for humøret og købelysten hos kunderne. Derfor var kravene til lyskvaliteten høje, da der skulle installeres lys til Københavns nyeste shoppingcenter.

Der var nogle helt specifikke ønsker til belysning og lyssætning, da der blev leveret ny og innovativ LED-belysning til shoppingcenteret Kronen i Vanløse. Belysningen skulle gengive dagslyset så nøjagtigt som muligt, så varerne ville blive præsenteret fra deres bedste side, og lyssætningen skulle skabe en behagelig stemning og dermed tiltrække kunder. I praksis betyder det, at man kun anvender LED på min. RA 90, som har en levetid på 50.000 timer.

I forbindelse med installationen er der ikke leveret en hyldevare. Der har været nogle helt specifikke behov og ønsker til belysningen, og med moderne LED-belysning kan din lokale Blue Install-installatør skræddersy dine installationer, så de matcher behovet præcist.

Udover den korrekte farvegengivelse, er armaturerne også forsynet med DALI-drivere, som sikrer, at belysningen kan reguleres op og ned i takt med mængden af dagslyset udenfor. Det betyder, at energiforbruget reduceres mest muligt, hvilket selvfølgelig har stor betydning på et så stort belysningsanlæg med så mange brændetimer.  

Til opgaven blev der anvendt Inverso 150 og Impact 150 downlights, som begge er højkvalitets-armaturer fra Blue Installs leverandør Solar Light.

Der er monteret mere end 1200 downlights. Ved lamellofterne er de integreret i nogle specialbyggede kassetter, og i de faste gipslofter er de indbygget direkte.

Vil du vide mere om, hvad Blue Install kan gøre for din virksomheds belysning?

MERE OM DAN-EL A/S:

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

70 23 23 88